Småplock till glöggen Glutenfria batatcrostini med tre sorters topping Avokadofranskisar med chilimajonnäs Panera avokadoskivor i ströbröd och grädda i ugn. Resultatet blir en knaprig med krämig kombination som fungerar fint att dippa i en majonnässås. Rödbetsfranskisar med getostdipp Knapriga på utsidan, mjuka på insidan. Smaka på franskisar tillredda på rödbeta. Potatisfranskisar med parmesan och vitlök Ugnsbakade franskisar med smak av parmesan och vitlök - enkelt och utsökt. Batatfranskisar med guacamole Batatfranskisar som tillreds i ugnen lönar det sig att servera en guacamole till. Ugnsfeta med grillad persika Skrivet av Sofie Sergelius Varm ugnsbakad fetaost med grillad persika - ett sommarinslag till ostbrickan. Sparris med rödlöksvinägrette Skrivet av Sofie Sergelius Stekt sparris med en syrlig rödlöksvinägrette och knaprigt bacon - en kombination väl värd att prova på! Batatlåda med auraost En batatlåda med auraost, bacon och pekannötter är en spännande variant på de traditionella jullådorna. Getostfyllda fikon Skrivet av Sofie Sergelius Getostfyllda fikon - fantastiskt fruktigt tilltugg till glöggen. Grillade plommonhalvor Skrivet av Sofie Sergelius Plommon är söta och saftiga just nu. Grilla i en grillpanna och toppa med en skiva brie - ack vilket lyx! Gorgonzolafyllda dadlar Skrivet av Sofie Sergelius Fyllda dadlar med gorgonzola inlindade i prosciutto – ett lyxigt småplock till glöggminglet. Chilirostade pumpafrön Skrivet av Sofie Sergelius Salta, knapriga pumpafrön - det hälsosammare alternativet till salta nötter. Mera