Foodly använder cookies och dataskydd för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

  • Recept
    Alla
    Bröd
    Dessert och bakning
    Drycker och drinkar
    Fisk
    Fågel
    Kött
    Pasta
    Pizza
    Sallad
    Salta bakverk
    Skaldjur
    Smörgås
    Soppa
    Såser och marinader
    Tillbehör och småplock
    Vegetariskt
    Ägg
  • Krönika
  • Matrelaterat
    • Tema
    • Dryck
    • Kalender
  • Bloggar
    • A la Sergelius
    • Breakfast to Dinner
    • Flow Kitchen
    • Food for Everyone
    • Hallon & Praliner
    • Health Food & Other Stories
    • I köket med Sofia
    • Made from scratch
    • Madeleines recept
    • My kitchen mingle
    • Skärgårdens skafferi
    • Slurk
    • The Periodic Table
  • Annonsera
Batatcrostini flera

Småplock till glöggen

Glutenfria batatcrostini med tre sorters topping
Avokadofranskisar

Avokado­franskisar med chili­majonnäs

Panera avokadoskivor i ströbröd och grädda i ugn. Resultatet blir en knaprig med krämig kombination som fungerar fint att dippa i en majonnässås.
Rodbetsfranskisar

Rödbets­franskisar med getost­dipp

Knapriga på utsidan, mjuka på insidan. Smaka på franskisar tillredda på rödbeta.
Parmesanfranskisar

Potatis­franskisar med parmesan och vitlök

Ugnsbakade franskisar med smak av parmesan och vitlök - enkelt och utsökt.
Batatfranskisar

Batatf­ranskisar med guacamole

Batatfranskisar som tillreds i ugnen lönar det sig att servera en guacamole till.
Ugnsfeta bred

Ugnsfeta med grillad persika

Skrivet av Sofie Sergelius

Varm ugnsbakad fetaost med grillad persika - ett sommarinslag till ostbrickan.
Sappris rodloksvinagrett webb

Sparris med rödlöks­vinägrette

Skrivet av Sofie Sergelius

Stekt sparris med en syrlig rödlöksvinägrette och knaprigt bacon - en kombination väl värd att prova på!
Batatlada thumbnail2

Batatlåda med auraost

En batatlåda med auraost, bacon och pekannötter är en spännande variant på de traditionella jullådorna.
Getost fyllda fikon thumbnail

Getostfyllda fikon

Skrivet av Sofie Sergelius

Getostfyllda fikon - fantastiskt fruktigt tilltugg till glöggen.
Grillade plommon med brie thumb

Grillade plommonhalvor

Skrivet av Sofie Sergelius

Plommon är söta och saftiga just nu. Grilla i en grillpanna och toppa med en skiva brie - ack vilket lyx!
Gorgonzola fyllda dadlar thumb

Gorgonzola­fyllda dadlar

Skrivet av Sofie Sergelius

Fyllda dadlar med gorgonzola inlindade i prosciutto – ett lyxigt småplock till glöggminglet.
Rostade pumpafron thumbnail

Chili­rostade pumpafrön

Skrivet av Sofie Sergelius

Salta, knapriga pumpafrön - det hälsosammare alternativet till salta nötter.
Mera

FOOTER LOGO


DATASKYDD


Dataskyddsbeskrivning


KONTAKT


Kontakta oss

Annonsera hos oss

Lunchlistan hos oss
 

 

 

© Foodly | Login
Powered by Creamarketing WebAdmin 5