Tomatsoppa i slow cooker

Tomatsoppa med mycket smak både värmer och mättar.

Skrivet av Sofie Sergelius
6 Portioner
00:10
07:00
Lätt

Tillagning

1. Skala och skiva moroten, vitlöken och löken.

2. Blanda ihop samtliga ingredienser i en slow cooker och lägg på långkoksinställningen (I).

3. Koka soppan i slow cookern i 7 timmar. Plocka bort lagerbladet och rosmarinkvisten innan du mixar soppan till en slät puré med en stavmixer. Servera soppan med en klick yoghurt, färsk basilika och grovmalen svartpeppar.

Ingredienser

Portioner: 6
-
+
2 st Morot
2 klyftor Vitlök
2 st Gul lök
0.5 tsk Torkad basilika
0.25 tsk Torkad timjan
1 kvist(ar) Färsk rosmarin
1 msk Socker
2 dl Mjölk
100 g Riven parmesan
3 msk Färsk basilika
1 st Lagerblad
2 msk Soltorkade tomater i strimlor
1500 g Hela konserverade tomater
2 st Grönsaksbuljongtärning
1 liter Vatten
1 dl Yoghurt
2 msk Färsk basilika
2 krm Grovmalen svartpeppar

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar