Vitlöksbröd

Garlic bread, det vill säga vitlöksbröd, är ett klassiskt tillbehör till lasagne.

Skrivet av Sofie Sergelius
4 Portioner
00:10
00:07
Lätt

Tillagning

1. Värm ugnen till 200 °C.

2. Skala och pressa vitlöksklyftorna. Rör ihop vitlöken med smör, bladpersilja, salt och peppar.

3. Skär batongen i skivor och bred vitlökssmör på alla skivor.

4. Placera på ett bakplåtspapper på en ugnsplåt och grädda i mitten av ugnen i cirka 5-7 minuter.

Ingredienser

Portioner: 4
-
+

Vitlöksbröd

1 st Batong
4 st Vitlöksklyftor
100 g Mjukt smör
1 msk Finhackad bladpersilja
2 krm Salt
1 krm Grovmalen svartpeppar

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar