Foodly använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

  • Recept
    Pulled pork hamburgare3
    Alla
    Franskbrod med bovete thumbnail
    Bröd
    Chokladvafflor med gradde
    Dessert och bakning
    Jordgubbsvatten med basilika thumbnail
    Drycker och drinkar
    Stekt abborre thumbnail
    Fisk
    Ankbrost pure bildspel
    Fågel
    Fardiga ribs2
    Kött
    Mac and cheese kottfars thumbnail
    Pasta
    Vattenmelonsallad thumbnail
    Sallad
    Pokeskal med rakor thumbnail
    Skaldjur
    Skinksmorgas med rodbetschutney thumbnail
    Smörgås
    Svartrotssoppa thumb
    Soppa
    Ketshup 4
    Såser och marinader
    Hummus med rokt paprika
    Tillbehör och småplock
    Kantarellrisotto main
    Vegetariskt
    Jordgubbscroissant4
    Ägg
    Empanadas med aioli
    Salta bakverk
  • Lunch
    • Jakobstad
    • Karleby
    • Korsholm
    • Kristinestad
    • Kronoby
    • Malax
    • Närpes
    • Vasa
    • Vörå
  • Bloggar
    • A la Sergelius
    • Breakfast to Dinner
    • Flow Kitchen
    • Food for Everyone
    • Hallon & Praliner
    • Health Food & Other Stories
    • Helgas Café
    • I köket med Sofia
    • Made from scratch
    • Madeleines recept
    • Mat på veganska
    • My kitchen mingle
    • Skärgårdens skafferi
    • The Periodic Table
    • The REKO blogg
    • #levlokalt
  • Matrelaterat
    • Krönika
    • Tema
    • Dryck
    • Kalender
    • Video
  • Annonsera
SkagenrorabyNybacka

Skagenröra

Skrivet av Sofie Sergelius

Räkor med majonnäs, dill och vitlök - en svensk klassiker för sommarens alla tillställningar.
Lobsterfradiavolo

Lobster fra diavolo

Skrivet av Sofie Sergelius

Bjud på läcker hummerpasta i kryddig tomatsås.
rak tomatpasta4

Krämig räk-tomat pasta

Här ett tips på en jättegod maträtt, som till på köpet är mycket snabb att tillreda.
Pokeskal med rakor

Poke med räkor och mango

Gör en fräsh poke med färsk mango och räkor.
Har Gow

Har Gow

Skrivet av Sofie Sergelius

Har Gows är kort och gott ångkokade dumplings. De fungerar både som förrätt och i rikligare mängder som huvudrätt.
Shumai

Shumai

Skrivet av Sofie Sergelius

Shumai består av grisfärsfyllda dumplings som ångkokas.
Rak och varlok Gyoza

Gyoza med räkor och vårlök

Skrivet av Sofie Sergelius

Gyoza är den japanska versionen av kinesiska wonton, det vill säga fyllda degknyten.

FOOTER LOGO


KRÖNIKOR


Tage Neumans vin

Stefan Westergård öl

Flow Kitchen - Hälsa i köket


KONTAKT


Kontakta oss

Annonsera hos oss

Lunchlistan hos oss
 

 

 

© Foodly | Login
Powered by Creamarketing WebAdmin 5