Lammkorvs­hotdog med haloumi

Lammhotdog webben2

Lammkorv och haloumi ger hotdogen en grekisk twist.

Skrivet av Sofie Sergelius
4 Portioner
00:15
00:10
Lätt

Tillagning

1. Skär haloumiosten i skivor.

2. Grilla korven och haloumin i grillen i ca. 10 minuter tills korven fått färg och haloumin fått ett vackert rutmönster.

3. Ångkoka hotdog-bröden i en ångkokare (eller i sil ovanför en kastrull med vatten) ca. 5 minuter tills de blivit mjuka. Rosta ännu de ångkokta bröden i en brödrost eller i grillen.

4. Lägg en matsked tzatziki i brödet, placera korven på tzatzikin och haloumin bredvid korven.


Ingredienser

Portioner: 4
-
+
4 st Hot dog-bröd
4 st Lammkorv
4 skivor Haloumiost
4 msk Tzatziki
4 tsk Sriracha