Apelsinmocktail

Apelsin, rosmarin och granatäpple, en oväntad men fantastisk kombination.

2 Portioner
02:00
00:05
Medel

Tillagning

1. Häll apelsinsaften i isbitsformar och frys ner.

2. Tillred granatäppelsirapen genom att koka upp vatten och socker. Rör ner granatäppelsaft och låt sjuda i 10 minuter.

3. Placera apelsin isbitarna i glas, häll på mineralvatten och häll försiktigt över av granatäppelsirapen. Dekorera med rosmarinkvistar.

Ingredienser

Portioner: 2
-
+
3 dl Apelsinsaft
5 dl Mineralvatten
2 msk Granatäppelsirap
2 kvist(ar) Finhackad rosmarin

Granatäppelsirap

0.5 dl Vatten
0.5 dl Socker
0.5 dl Granatäppelsaft

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar