Reko banner

Nu är det jul igen på REKO!

Skrivet av Magdalena Lindroos 16.12.2018 | 0 Kommentarer

Det blir jul på REKO Vasa. Vi öppnar upp vårt nätverk för också lokalproducerade hantverk. Producenterna är fler och produktutbudet bredare än vanligt. Beställningarna görs som vanligt via Facebook. 

Det blir två utdelningsdagar.

På torsdagen 20.12 är det utdelning i vanlig ordning först på Kaserntorget kl. 16.15-16:45 och sedan på Minimanis parkering 17.00-17:30. 

På lördagen 22.12 är det utdelning endast på Kaserntorget kl. 15.00-17.00. 

Tanken är att skapa en trevlig tillställning kring Reko och tillfälligt öppna upp för sådant som inte kan vanligtvis säljs via Reko. Samtidigt vill vi försöka boosta den lokala handeln inför julen. Att handla råvaror, skinka, fisk, lådor, efterrätter samt julklappar som vantar, tomtar och andra hantverk direkt från producenten är ett underbart och fint sätt att stöda lokala matproducenter och hantverkare direkt såhär i juletider. 

Den som är intresserad av att komma med som försäljare, vare sig det handlar om lokalproducerade garn, hemmagjorda tvålar, örtshampo, stickade sockor eller annat som kan vara vackra julgåvor kan ta kontakt med oss i administrationen. Ni hittar våra kontaktuppgifter i REKO Vasa Vaasas Facebook-grupp (kolla t.ex. under medlemmar).

Här kommer ni till REKO Vasa Vaasas Facebook-sida där man kommer till annonserna och beställningarna. 

God närproducerad jul önskar hela REKO-Vasa "familjen"!

julreko 1

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar