bloggheader Hanne 2

Mitt första sportlov

Skrivet av Hanne Wilhelmsson 21.02.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Jag har äntligen tänkt komma igång med bloggen igen. Jag har tyvärr placerat den långt nere på prioritetslistan den senaste tiden. Jobb, träning, hund, familj och vänner har fått gå före - sen har det liksom inte blivit något över på dygnets 24 timmar.

Imorgon får jag dock ett efterlängtat sportlov, och är därmed ledig mer än en vecka - hallelujah! Imorgon åker jag med största delen av kollegiet och eleverna till Parra för en friluftsdag i backen. De har lovat lika bra väder som idag så det ser lovande ut!

P1040640

Planen inför sportlovet var först att jag och Toffe eventuellt skulle ta en sista minuten resa någonstans. Dock beslöt vi oss istället för att vi stannar hemma; eller egentligen flyr ut i skärgården. Så på onsdag nästa vecka, efter en sista familjemiddag vid Kaffehuset August, drar vi till villan några dagar. Man behöver ju faktiskt inte alltid åka så långt för att hitta ro i kroppen.

 

Senaste söndag var det riktigt fint väder, och jag, Toffe och Viggo promenerade ut till skärgården för att ta upp nät och grilla en korv. Riktigt mysigt! Gjorde en liten video från då vi tog upp näten.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar