bloggheader Hanne 2

En summering av september

Skrivet av Hanne Wilhelmsson 06.10.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Hej på er.

Nu är det någon vecka sedan jag sist uppdaterade.  Det har till och med hunnit bli oktober, och jag tänker att jag då kan ge er en summering av månaden som gått. (Inspirerades av Julia och snodde hennes koncept rakt av + lade till några)

Ida

Vad var extra bra denna månad?

Jag hängde ett veckoslut med finaste Ida riktigt i början av månaden. Vi pratade, skrattade, grät, shoppade, åt, tränade och hängde i soffan. Är tacksam över en vän som henne. ♥

 

Hände det något tråkigt?

Nja, inte för mig själv men i min närhet. Dock så har det varit några rätt jobbiga dagar på arbetet att handskas med. 

 

Vad gjorde dig glad?

Att varva ner genom svampplockning och skogspromenader med personer (och hundar) jag tycker om. 

 skogensvamp

Vad gjorde dig ledsen?

Har varit trött och grinig många veckor på grund av för lite sömn (eget fel!) och en del stress från jobbet, vilket har gjort mig lite lagom höst-deppig, men inget har gjort mig direkt ledsen. 

 

Vad är du extra stolt över att ha gjort denna månad?

Jag är stolt över att jag vågat stå upp för mig själv mera. Jobbar på det hela tiden och det är svårt. Dessutom gjorde jag en god gärning: donerade blod för fjärde gången. 

 

Något du borde gjort men struntade i:

Jag borde ha gjort något av alla påsar av äppel vi fått, som står ute på verandan. Mos, saft, sylt, pajer... Där står de fortfarande och väntar på mig. 

 

Upptäckt:

Frukosten vid Sokos Hotel Vaakuna. Åt där förra helgen med syrran och vi blev positivt överraskade. Frukosten var mer som en brunch, och till ett riktigt bra pris dessutom. Där fanns allt och lite till!

frukostVaakuna

 

Festligheter:

Cyklade över till Toffes syster och hennes sambo för inflyttningskaffe. De har ett riktigt fräscht och nybyggt hem. Blir nog många fina kvällar på deras terass under de kommande åren. 

granwest

 

Hur har du tränat denna månad?

På jobbet får jag väldigt mycket vardagsmotion vilket är härligt.  Fick även dra ett par spinningpass för gymnasieeleverna vilket jag njöt fruktansvärt mycket av. Förutom det har jag uteslutande löptränat 3-4 gånger i veckan. (Sprang även Öjberget Trailrun för två veckor sedan).

Jag kommer att springa Amsterdam Marathon om 15 dagar tillsammans med min vän Emma, och jag är på slutrakan av träningen nu. De långa passen under september månad kunde ha varit fler, men överlag nöjd. 

 

Något klädesplagg du använt extra mycket?

Hanne2

Måste nog säga min höstkappa jag köpte i Åbo. Den är senapsgul, har perfekt längd och är alldeles underbar. Blir glad varenda gång jag använder den.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar