header2 2

1 år med Foodly och bloggen!

Skrivet av Jessica Nybacka 15.03.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Foodly blir på fredag ett år gammal, vilket också betyder att det har gått ett år sedan jag avslutade min första blogg och startade på nytt från noll på här! Som start på firandet fyller alla bloggare på sajten i en veckolista om Foodly och bloggandet. 

 

1. Mitt bästa inlägg:

Oj, hur väljer man endast ett? Färskt i minnet är mitt recept på champagnemoussetårta som också var med i ÖT och VB i fest- och bröllopsbilagan. Det var en tid sedan jag lagade moussetårtor senast och jag hade glömt hur roligt det är att baka dem! Dessutom blev den så god..

Annars räknade jag snabbt att jag har gjort ca 120 inlägg sedan jag började skriva på Foodly, så det finns en hel del recept att välja mellan!

IMG 5020 2


2. Ett recept jag provat:

Kan erkänna att jag så gott som aldrig provar på recept, experimenterar alltid fram min egna.


3. Mitt favoritrecept på dryck:

På vardagar tar jag gärna en iskaffe sötad med lite honung, en varm sommardag ett glas hemmagjord ice tea smaksatt med citron och persika och en lördags kväll tackar jag inte nej till en mojito. Hittills har jag endast delat med mig av receptet på ice tea, men kanske de andra kommer i något skede!

IMG 2832 2

4. Det här skulle jag baka som Foodlys födelsedagstårta:

För tillfället känner jag för en tårta med mycket choklad! Kanske jag kan fixa fram det till helgen..?


5. En annan grym bloggare på Foodly:

Gå in och kolla på alla Foodlys bloggare, vi börjar bli många! Alla bloggare här har sin egen stil och nisch som tilltalar de flesta!


6. Ett recept jag ofta återkommer till:

Eftersom jag så ofta testar fram nya recept så använder jag mig sällan av samma. När jag gör det är det för det mesta för att min man begär en särskild rätt, varav han mest begär min kräftsoppa eller min kyckling-nudelsoppa.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar