Toast med svamp, rödlök, syrade morötter & koriander
"Relax. My darling, unwind. Be patient and stay alert. You're coming home. To yourself."
Toast med svamp, rödlök, syrade morötter & koriander
Toast? Oh yes! Denna simpla, men ack så makalöst goda toast passar perfekt till helgens brunch. Att något så enkelt som kastanjechampinjoner, rödlök, färsk vitlök, babyspenat och massvis med koriander kan vara så gott. Och mjölksyrade morötter? Ja gott och hälsosamt för både mage och immunförsvar. jag köpte en burk med färdigt syrade morötter, men borde kanske prova att göra det själv - det må ta lite tid men är inte komplicerat.
Ha en fin torsdag!
Kram,
Linda
Du behöver:
Glutenfritt bröd
ca. 100 g svamp (jag använde kastanjechampinjon)
1 rödlök
1 färsk vitlöksklyfta
Två nävar baby spenat
Färsk koriander
Himalaya salt & peppar
Chiliflakes
Vitlökspulver
+ hummus, avokado & mjölksyrade morötter
Gör så här:
1. Hacka rödlök och skär svampen i skivor. Hetta upp kokosolja i en stekpanna och stek rödlök och svamp tills de får en fin gyllenbrun färg. Tillsätt babyspenat och kryddorna. Stek ett par minuter på svag värme.
2. Rosta brödet och bred sedan på ett lager hummus eller mosad avokado. Ät med svampröran och mjölksyrade morötter. Dekorera med ännu mer färsk koriander.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar