feeding the body mind and soul

Tagliatelle med vitlöksfrästa champinjoner & spenat

Skrivet av Linda Vestman 23.05.2018 | 0 Kommentarer

"May is for waking up too early,
for staying up too late.
The morning sun dazzling through
the broken window.
Burning with passion, awakening tired souls.
The birds are singing, the red roses blooming.
It’s a new day,
a bright future."

 

Tagliatelle med vitlöksfrästa champinjoner & spenat

DSC07255

En riktigt god pastarätt som går snabbt att slänga ihop. Man vill ju inte stå många minuter i köket nu då sommarvärmen kommit. Alltså vilket väder! Hoppas ni också får njuta av varma, soliga dagar. Jag ska ta min bok och lägga mig i solen, njuta av några dagars ledighet innan jobbet kallar. 

Ha det fint!

Kram,

Linda

 

Du behöver: (ca. 2 portioner)

Glutenfri tagliatelle pasta

1 schalottenlök

2 vitlöksklyftor

Gräslök

100 g champinjoner

Två stora nävar färsk babyspenat

Krydda med: Chiliflakes, färsk basilika, sojasås, salt & peppar

Serveras med: näringsjäst och rostade pinjenötter

 

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hacka schalottenlök, vitlök och gräslök. Skär champinjonerna i skivor. Hetta upp en stekpanna och fräs lök och champinjoner i olivolja. Tillsätt babyspenat, den kokta pastan och samtliga kryddor. Blanda om alltsammans. 

Ät med näringsjäst och rostade pinjenötter.

DSC07246

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar