Header Hallonochpraliner

Pepparkakor och persimon 2.0

Skrivet av Hallon & Praliner 28.11.2017 | 0 Kommentarer

Nu närmar det sig december, lilla jul och adventtider med stormsteg. Det ser vi så mycket fram emot! I december blir det alltid många myskvällar med vänner och familj och därför tänkte vi under veckan tipsa om några smårätter som är lätta att göra och som passar bra till en kopp glögg. 

Det här är en 2.0 version av pepparkakor med blåmögelost och persimon.

Du behöver:
Pepparkakor
Blåmögelost (en halv castello blue)
100 gram philadelphia
½ persimon (finhackad)

Vispa upp blåmögelost och philadelphiaost med elvisp. Vänd ner finhackad persimon. Spritsa ut ostmassan på pepparkakor och dekorera med en liten bit persimon.

Ett tips är att stansa ut små rundlar pepparkaka med hjälp av ett litet glas nästa gång du bakar pepparkakor. Då har du små söta pepparkakor som passar perfekt att göra små goda snittar på.

uppesittar8uppesittar3

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar