FlowKitchen header 1260x350

Frukost i kaoset

Skrivet av Nathalie Aurén 12.09.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:
FlowKitchen Nathalie Auren frukost3
Hej bloggen, long time no see. 

Det är mycket nu. Och bloggen tycks ännu lämna på både andra, tredje och sista plats. Men så är det ibland. Hade tänkt att jag skulle laga och fota massor med nya recept i september, och riktigt mysa in mig hemma i lägenheten efter sommarens fläng. Men så blev det inte. Rörsanering i hela huset, och jag har inget fungerade avlopp. Jipiii. Så det blir verkligen så lite matlagning som möjligt. Och jag fortsätter att flänga på. Men jag försöker att tänka lite positivt i alla fall. Jag har åtminstone tak över huvudet och en säng att sova i. Inte som alla de människor som blivit utsatta för naturkatastroferna i USA. Och på alla andra ställen i världen där människor på riktigt lider. Det ger en lite perspektiv i vardagen. Jag överlever ju. Några veckor till bara, då kan jag äntligen känna mig hemma igen. Och få duscha och gå på wc i mitt eget badrum. Heh. 


Men i morse överraskade jag faktiskt mig själv och tog och fotade min frukost här i kaoset. Köpte hjortron till halva priset igår, och lyxade till det lite. Det är de små sakerna som gör det, eller hur? 


Min frukost bestod av
osötad sojayoghurt med hjortron, fryst banan (hade inga färska), nötter och kokosflingor. Och så rostat glutenfritt rågbröd (bästa som finns!) med mosad avokado, färsk oregano och örtsalt. Nami.


Förresten, visst är mitt "bord" fint? Jag älskar den. Snälla pappa hjälpte mig att fixa lite nya underlägg och bakgrunder till mitt fotande, och här ser ni ett av dem. 

Det var en liten lägesrapport från kaoset det. Ha en bra vecka kära ni!


// Nathalie

PS. Här kan ni läsa min senaste krönika, som denna gång handlar om medvetet ätande. Och om en liten incident som fick mig att tänka till lite.. 

 

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar