FlowKitchen header 1260x350

En riktig vitaminboost smoothie

Skrivet av Nathalie Aurén 30.09.2016 | 0 Kommentarer

290916 nathalieauren vitaminboost smoothie2

HÖST = EN MASSA BASILLER ÖVERALLT

 

Ja, så är det ju tyvärr. 

 

Virus, influensa, magsjuka. You name it. Jag hade redan turen att dra på mig ett virus här tidigare under hösten. Därför försöker jag nu göra allt för att slippa bli smittad igen. Och det gör jag bland annat genom att boosta mina smoothies med en massa superfoods!

 

Mycket grönt, som spenat och grönkål. Ingefära, citron och frysta bär. Och ett superpulver gjord av Noni-frukt. Morinda Supreme heter den. Sägs vara en riktig virusdödare. Och jag tror faktiskt jag har den att tacka för att jag slapp mitt virus så snabbt. Finns att köpa hos bl.a. Reviva (adlink). 

 

Denna smoothie var en del av dagens frukost. Så fräsch! Mixade ihop det jag hade i skåpen utan exakta mått, därför får ni inget "rikigt" recept idag. För det är ju så det oftast blir, man tager vad man haver och lägger till och smakar sig fram. Eller så gör jag iallafall. Och ibland glömmer jag att jag borde skriva ner hur mycket av varje jag hade i också. Hihi.

 

Det jag hade i min vitaminboost smoothie var iallafall följande:

1 banan, frysta blåbär och lingon, fryst grönkål, en skopa antivirus-Morinda-pulver, ett par cm ingefära, en sked kokosolja, krämig kokosmjölk, havremjölk, en nypa kardemumma och en näve cashewnötter. 

Mixa och njut! ❤

 

 

290916 nathalieauren vitaminboost smoothie

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar