HEADER ED 01 1

Ärtbiffar panerade i pumpafrökross

Skrivet av Dominique 02.12.2018 | 0 Kommentarer

 

korianderartbiffar

10 mindre ärtbiffar:

200g sockerärter

1 medelstor bit zucchini

1 ägg

2 msk bjäst eller riven ost

1 msk pofiber

1 dl kikärtsmjöl

1 stor vitlöksklyfta

Salt, citroneppar, spiskummin, chili-flakes

1 stor näve färska koriander/1 msk torkad koriander

Topping/Panering: 

Krossade pumpafrön/solrosfrön eller sesamfrön(använde pumpafrön)

Gör såhär:

1. Lägg ugnen på 200 grader,

2. Riv zucchinin fint och pressa ut vätska med hushållspapper.

3. Tina ärterna om de redan inte är det. 

4. Mixa alla ingredienser i en matberedare  

5. Forma 10 små biffar och strössla över frön. 

6. Grädda i ugnen i 20-25 min beroende på ugn. 

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar