Rabarber- och vaniljmunkar

Skrivet av Hallon & Praliner 26.04.2018

Supergoda minimunkar med rabarber- och vaniljfyllning! Perfekt till vapen, 1:a Maj och till vårens och sommarens alla fester.

Kryddig linsröra med salladswrap

Skrivet av Linda Vestman 26.04.2018

"I love today."

 

Månadens tema: Överkonsumtion

Skrivet av Sofia Rönnbacka 25.04.2018

Månadens tema tänkte nästan utebli! Bättre sent än aldrig men det blir en kort temaläsning.

Pink Lemonade till Valborgsfirandet

Skrivet av Hallon & Praliner 25.04.2018

Vill du servera en god alkoholfri dryck till Vappen kan vi verkligen rekommendera denna hallon- och citronlemonad! Ingen av oss tycker om mjöd, men vi ville ha en god och festlig dryck till Vappen så efter lite googlande kom den här lemonaden till.

Erikas glansnummer i form av ett bröd

Skrivet av Erika 25.04.2018

Nu tänker jag dela med mig av ett enligt mig det bästa receptet på ett bröd. Detta bröd har hängt med mig i flera år (alltså inte brödet på bilden utan receptet) och det är ännu lika gott. Det som jag tycker är så bra med detta bröd är att receptet går att variera enligt allergier eller vad som finns tillgängligt i skafferiet. Här kommer förslag på hur du kan variera receptet:

Energibollar x 2

Skrivet av Anna-Sara Sidbäck 24.04.2018

Dadelbollar har jag ofta i frysen. Det är ett passligt mellanmål om man behöver påfyllning av energi. I frysen förvarar jag dom för att jag gillar konsistensen de får då. 

Kategorier:

Eriks smoothie

Skrivet av Madeleine Granberg 24.04.2018

IMG 5386

Örtmarinerad kyckling

Skrivet av Sofie Sergelius 24.04.2018

Kyckling med ris, det är en rätt de flesta som någon gång hållit koll på sitt intag troligen känner bra till. Kyckling har lite fett och hög proteinhalt, medan ris är ett enkelt och snabbt tillbehör som även mättar. 

Ljummen sallad med beluga linser, quinoa & chilistekta champinjoner och tofu

Skrivet av Linda Vestman 24.04.2018

"I'm going to make everything around me ravishing - that is my purpose."

 

Kategorier:

Nattjästa rödbetssemlor

Skrivet av Hanne Wilhelmsson 23.04.2018

Igår kväll började jag tömma kylen på sånt som var/började bli gammalt, och hittade ett nästan fullt paket grekisk yoghurt och fem sunkiga rödbetor som behövde min kärlek. Min första tanke var att göra ett snabbröd med bakpulver och soda av yoghurten och ett god rödbets-fetaost spread av betorna. Efter en stund hittade jag ett jästpaket som också blivit gammalt.