ANNONSERA


Vill ditt företag synas på Foodly?

På Foodly finns allt du behöver för att hitta ny inspiration för varje måltid, varje dag. Oavsett om du är hobbykock eller proffs. Här finns recept, lunchlistor, matbloggar, krönikor och mycket mer. Foodly.fi är det naturliga valet för dig som vill annonsera om mat och dryck, livsmedel och matrelaterade tjänster och erbjudanden. På Foodly når du din rätta, matälskande målgrupp. 

F sidantal


Vi erbjuder olika typer av synlighet på Foodlys startsida och på bloggarna, bland annat banners i olika storlekar, advertorials och sponsrade blogginlägg. 

Mera information och prisuppgifter får du från vår försäljningschef för digitala tjänster Anna Riska, eller från Foodlys projektchef Sofie Sergelius. På HSS Medias medieguide kan du bekanta dig med banner formaten för Foodly.

 

sofieSofie Sergelius
Projektchef
sofie.sergelius@hssmedia.fi
+358-40-5443997

Anna RiskaAnna Riska
Försäljningschef för digitala tjänster
anna.riska@hssmedia.fi
+358-50-3618201

 

 

 

 

Ansvar


Alla bloggare och krönikörer är själva juridiskt ansvariga för allt material som de publicerar; både text, bild, video och ljud. Den som kommenterar en blogg är juridiskt ansvarig för det som skrivs. HSS Media är inte juridiskt ansvarig för innehållet i bloggarna. De åsikter som förs fram i bloggar och krönikor är helt och hållet bloggarens eller krönikörens egna åsikter, inte HSS Medias.